OM OSS

Våra tjänster

Vi tar på oss alla typer av uppdrag oavsett komplexitet. Med hjälp av vår moderna maskinpark och skickliga personal kan vi arbeta på både känsliga och svåråtkomliga platser och miljöer.

BETONGHÅLTAGNING

Vi arbetar med all typ av betonghåltagning så som kärnborrning, klingsågning och vajersågning i alla typer av hårda material så som betong, tegel och granit.

RIVNING

Vi utför alla typer av rivningsarbeten. Till vår hjälp har vi bland annat moderna rivningsrobotar & kompaktlastare som gör arbetet kostnadseffektivt och säkert.

GRUNDFÖRSTÄRKNING

Vi utför grundförstärkning med stålpålar i byggnader och andra konstruktioner.

OM OSS

Så tänker vi

Bolaget grundades 2013 men vår erfarenhet av branschen är betydligt längre än så. Vi har över 40 års samlad erfarenhet och kunskap. Och en fortsatt vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre. Vilket vi också blir för varje avslutat projekt.

För oss handlar jobbet om mer än bara håltagning och rivning – det handlar om att bygga upp långsiktiga förtroenden med våra kunder. Förtroende för att vi alltid tar ansvar för våra uppdrag och lämnar efter oss bästa möjliga resultat. Att vi hittar kostnadseffektiva lösningar, arbetar snabbt och levererar i tid – utan att tumma på säkerhet, miljö och kvalitet.

OM OSS

Vår maskinpark

LÄS MER
OM OSS

Våra projekt

LÄS MER